onsdag 23. oktober 2013

Hardanger i mitt hjerte.

Gleden er stor når kurset vokser, og nå er vi en fin liten gjeng med 12 stk. som skal delta til helgen.
Jeg har sett frem mot dette i lang tid, og har brukt mye tid på å lage program.

Innholdet, uten stillinger, er som følger:


Fredag
vil vi holde på fra 18.00-20.00. Vi vil jobbe med enkle pusteteknikker, samt rolig yin-yoga til musikk. Avslutningsvis vil vi gjennomføre en dybdeavspenning, en såkalt Yoga Nidra.

Ha gjerne med et pledd du kan legge over deg under avspenningen.

Lørdag, økt 1. Første økt går fra 10-13.Vi vil starte med en litt lengre økt med mer dynamisk yoga, hvor vi jobber litt mer aktivt, både med stående og liggende stillinger. Stillingene vil i større grad følge hverandre uten pauser, og man vil oppleve en flyt mellom øvelser og pust. Variasjoner vil gis, så det passer for alle.
Ha gjerne en matte som ikke sklir. Etter en kort toalettpause avslutter vi økten med en time med ansiktmasasje (utføres på en selv), samt pusteteknikker, utført til rolig musikk
Ha gjerne med et pledd.
PAUSE FRA 13.00-14.00. Ta med noe lett å spise.

Lørdag, økt 2. Siste økt varer fra 14.00-16.00. Vi vil nå en en 75 minutters lang Yin Yoga-økt som har hovedfokus på meridianer/energibaner som påvirker mage og milt. Jeg vil gå inn på de ulike fordelene med denne økten underveis, og vi vil jobbe til musikk.
Dagen avsluttes med en 45 minutters lang Yoga Nidra.
 
Søndag  starter vi friske og raske (og kanskje litt støle?) kl. 09.30 (litt endret tidspunkt da dette passet bedre med busser for meg). Dagen starter med en 30 minuttres lang pusteøkt. Vi jobber videre med helgens tekniker. Vi fortsetter med en 90 minutters lang Yin-Yoga-økt hvor vi har hovedfokus på meridianer/energibaner som påvirker galleblæren og nyrene. Jeg vil som dager før forklare nærmere hvordan dette henger sammen underveis. Etter en pause blir det en liten økt med mindfullness hvor kroppen er i fokus, før vi avslutter med en lang savasana (øvspenningsstilling). Dagen, og helgen, rundes av kl. 12.30.


Vel møtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar